درباره رویداد

 

درباره رویداد

 

مقدمه

امروزه شاهد توسعه و گسترش هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و ارائه فناوی‌های نوین به جامعه صنعتی و خدماتی کشور هستیم. این امر نیازمند شناسایی فناوری و ارتباط فناوران با جامعه سرمایه‌گذار است. در حال حاضر ایده‌بازار امیرکبیر با توجه به ارتباط تنگاتنگ با شبکه علمی و تحقیقاتی کشور و نیز جامعه صنعتی، سعی در ایجاد ارتباط مؤثر و هدفمند بین دو رکن اصلی این فرایند(فناوران و سرمایه‌گذاران) دارد.
ایده‌بازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حال شناسایی و معرفی فناوران به جامعه سرمایه‌گذار کشور است.
بی شک سرمایه‌گذاران برای توسعه صنعت خود نیازمند استفاده روزآمد از فناوری‌های نوین هستند که می‌توانند با بهره‌گیری از شبکه علمی و تحقیقاتی ایده‌بازار امیرکبیر، اقدام به رفع نیازهای فناورانه خود نمایند.
فناوران نیز با استفاده از شبکه سرمایه‌گذاران ایده‌بازار، می‌توانند نیازهای فناورانه صنایع را شناسایی و برای رفع آن‌ها طرح‌های خود را به جامعه سرمایه‌گذار و بهره‌بردار ارسال نمایند.

اهداف

هدف از برگزاری رویداد ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی شناسایی ظرفیت‌های ناشناخته در کشور و همسو نمودن آن‌ها در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت کشور است. بدون شک نظام سلامت که امری مهم در توسعه کشور است، برگرفته از استفاده از تولید و تهیه مواد غذایی سالم در مراحل تولید اولیه، طبخ و عرضه سالم مواد به جامعه مصرف کننده می‌باشد. لذا دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت‌های کمیته غذای خود، با توجه به اولویت‌های مشخص شده در آن کمیته، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با عاملیت تبادل فناوری دفتر ایده بازار امیرکبیر اقدام به برگزاری چهارمین رویداد ایده‌بازار خوراک نوشیدنی نموده است. این دفتر حمایت مادی و معنوی خود را از طرح‌های مؤثر و مفید در امر سلامت غذایی جامعه، اعلام می‌دارد.

برگزارکنندگان

  • دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ایده بازار امیرکبیر(کارگزار تبادل فناوری)
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حامیان

  • سازمان غذا و دارو
  • اتاق تعاون ایران
  • مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی
  • شرکت ۲۴ قشم
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی شهید بهشتی
  • مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • شتاب‌دهنده هلثینو

مخاطبین رویداد

  • فناوران و مخترعی
  • سرمایه‌گذاران، صنعتگران و بهره‌برداران
  • حامیان مالی

مزایای شرکت در رویداد برای فناوران

  • انعقاد قرارداد تجاری‌سازی با فناور
  • ارتباط با جامعه سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران
  • حمایت‌های معنوی و تسهیل در فرایندها و مجوزها

مهلت ارسال طرح

  • تا پایان مردادماه ۱۳۹۹

فرایند رویداد

محورهای رویداد

مواد اولیه

  •  فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی
  •  فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی
  • شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بومی

تولید

  • فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها
  • فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها
  • فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته

بسته‌بندی

  • فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند

کنترل

  • فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت
  • فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی
  • فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی

فناوری‌های دیجیتال

حمل و نقل

مارکتینگ

ماشین‌آلات و تجهیزات

کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری

  • نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم

ترویج فرهنگ سلامت غذایی