درباره رویداد

 
 

درباره رویداد

 

مقدمه

ایده یک تصویر ذهنی است که اولین گام برای حل مشکل و برآورده کردن نیاز است، ترکیب ایده با تفکر نوگرایانه می‌تواند منجر به ایده‌پردازی شود و کسانی که این تفکر خلاق را به همراه دارند، ایده‌پرداز هستند و از این روی ایده‌های خلاقانه می‌تواند راهی برای پیشرفت جامعه و از سوی دیگر حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی باشد. در دنیای رقابتی امروز، ایده‌های نوین برای پایداری و توسعه شرکت‌ها و سازمان‌ها حیاتی و مهم می‌باشد و افراد خلاق و نوآور منبع تولید نوآوری در سازمان‌ها هستند.

امروزه یکی از عوامل مؤثر در بروز خلاقیت، آموزش آن به افراد جامعه است تا افراد بتوانند از طریق ایده‌های نو و دانش جمعی با تأثیرگذاری بر روی یکدیگر به سوی جامعه پیشرفته و سعادتمند گام بر دارند.

مهمترین نقش افکار و طرح های نوین در سازمانها و شرکت ها، ارتقاء کمی و کیفی محصولات و خدمات، افزایش بهره‌وری،کاهش هزینه‌ها و... می‌باشد.  

اهداف

هدف از برگزاری رویداد ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی شناسایی ظرفیت‌های ناشناخته در کشور و همسو نمودن آن‌ها در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت کشور است. بدون شک نظام سلامت که امری مهم در توسعه کشور است، برگرفته از استفاده از تولید و تهیه مواد غذایی سالم در مراحل تولید اولیه، طبخ و عرضه سالم مواد به جامعه مصرف کننده می‌باشد. لذا دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت‌های کمیته غذای خود، با توجه به اولویت‌های مشخص شده در آن کمیته، با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با عاملیت تبادل فناوری دفتر ایده بازار امیرکبیر اقدام به برگزاری سومین رویداد ایده‌بازار خوراک نوشیدنی نموده است. این دفتر حمایت مادی و معنوی خود را از طرح‌های مؤثر و مفید در امر سلامت غذایی جامعه، اعلام می‌دارد.

برگزارکنندگان

⚬ توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
⚬ همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
⚬ سازمان غذا و دارو
⚬ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
⚬ دانشگاه صنعتی امیرکبیر
⚬ ایده بازار امیرکبیر(کارگزار تبادل فناوری)

حامیان

⚬ سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
⚬ ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی
⚬ اتاق تعاون ایران
⚬ مدیریت فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مخاطبین رویداد

⚬ ایده‌پردازان و فناوران
⚬ سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران
⚬ حامیان مالی

فرایند رویداد

محورهای رویداد

مواد اولیه

⚬ فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی
⚬ فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی
⚬ شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بوم

تولید

⚬ فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها
⚬ فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها
⚬ فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته

بسته‌بندی

⚬ فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند

کنترل

فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت
⚬ فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی
⚬ فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی

کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری

⚬ نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم

ترویج فرهنگ سلامت غذایی